Faciliteiten voor leden & gasten

ALS LID BESCHIKT U OVER PRAKTISCHE FACILITEITEN

VERGROOT UW BEREIK IN DE GENTSE REGIO

Secretariaat

Ons secretariaat staat graag ter uwer beschikking. Elke weekdag (m.u.v. woensdagnamiddag en feestdagen) helpen we u verder met reserveringen voor het restaurant en onze andere faciliteiten, met info over onze evenementen, met aanbevelingsbrieven voor geaffilieerde clubs, e.d.

 

Uw secretariaat, always at your service!

Odoo tekst en afbeelding blok
Odoo afbeelding en tekstblok

Club-restaurant

Lunchpauze als rustpauze of als netwerkmoment? Aan u de keuze.  Elke dag een wisselend dagmenu (voor- en hoofdgerecht) aan €19 in onze bistro of een business menu aan marktconforme prijzen in ons restaurant. Op zomerse dagen: terrasservice voor de liefhebbers. Dagvers, gezond en lekker.

Ook beschikbaar voor grotere groepen. Denk eraan vooraf te reserveren.

Vergaderzaal

Vergaderen met 2 tot 8 personen?  Als lid maakt u zonder meerprijs gebruik van een goed uitgeruste vergaderzaal. Koffie en water zijn steeds beschikbaar.  Projecteren hoeft niet, er is immers een breed-beeldmonitor beschikbaar. 

Meer capaciteit nodig?  Reserveer dan het salon

Odoo tekst en afbeelding blok
Odoo afbeelding en tekstblok

Salon

Welkom in het statige salon!  Onder de gewelven van de 7e eeuwse Sint-Pietersabdij kan u inspirerend vergaderen, een boeiende presentatie geven of een heus feest organiseren.  Het salon sluit aan bij bistro, bar en restaurant zodat alle gebruikscombinaties mogelijk zijn.

Het gebruik van het salon wordt niet aangerekend aan onze leden en hun gasten, service fees en/of traiteurskosten worden aan kostprijs doorgerekend.

KapiTtelzaal

Door onze geprivilegieerde relatie met Stad Gent kunnen de club en haar leden onder bepaalde voorwaarden gebruik maken van de Kapittelzaal van de abdij, één van de mooiste feest- en expositiezalen van Gent.

Ideaal om te combineren met de middeleeuwse binnenkoer voor al uw recepties en evenementen.

Odoo tekst en afbeelding blok
Odoo afbeelding en tekstblok

Crypte

Aansluitend aan ons restaurant en aan ons terras vindt u de crypte, de meest intieme en sfeervolle ruimte van de abdij.  De crypte heeft een eigen bar en geeft uit op de zomerse abdijtuin, mét wijngaard.

Terras

De tweede en grootste binnenkoer van de Sint-Pietersabdij vormt het decor van het clubterras.  Beschut tegen de wind is dit een uitgelezen plek voor een zomerse vergadering, lunch of diner.

We bieden er op zonnige dagen volledige restaurant-  en barservice.

Odoo tekst en afbeelding blok
Odoo afbeelding en tekstblok

Tuin

U hoeft Gent niet te verlaten om zich in Zuid-Frankrijk te wanen.  In de tuin achter de Sint-Pietersabdij vertoeft u tussen de lavendel en de wijnranken. De tuin is een reconstructie van de 18e eeuwse praaltuin, op de zuidelijke flank van de helling die de linkeroever vormt van de Muinkschelde.  Daardoor is het perfect mogelijk om met uw gasten aan te meren op de oever, om zo onze club te bereiken via deze ongekende Gentse groene parel.